Generelle handelsbetingelser

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål til nedenstående er du meget velkomment til at kontakte os via mail info@sandhojgaard-traepleje.dk.

  Nedenfor kan du finde de generelle betingelser for Sandhøjgaard Træpleje.

  Sandhøjgaard Træpleje
  Bøgevangen 1
  4200 Slagelse
  info@sandhojgaard-traepleje.dk
  Telefon: 28 56 78 3542 47 16 01
  Cvr. 38976273

  Sandhøjgaard Træpleje blev etableret den 02. oktober 2017

  Alle priser er i DKK (Danske kroner) og inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for prisændringer.
  En arbejdsopgave skal aflyses minimum 3 dage før den aftalte dag, ellers vil der blive opkrævet 10% af det aftalte beløb, dog minimum 300kr og maksimum 3000kr uanset arbejdsopgavens omfang.
  Har de spørgsmål, klager, eller lignende, er du velkommen til at skrive en e-mail til: info@sandhojgaard-traepleje.dk hvor vi vil behandle dine spørgsmål, så hurtigt som muligt.

  Betalingen for tjenesteydelser skal ske via bankoverførsel eller via den faktura der sendes på e-mail til kunden efter arbejdets udførelse.

  Med mindre andet er aftalt, er betalingsfristen, Netto 8 dage fra fakturadato.

  Ved manglende eller for sen betaling, sendes en venlig påmindelse. Bliver der ikke reageret på dette indenfor 2 hverdage, bortfalder eventuelle aftalte rabatter og der pålægges et rykkergebyr på 200kr pr. gang. Der beregnes renter af forfalden saldo med 2.00% pr. påbegyndt måned.

  Hos Wicksit behandler vi alle personlige data fortroligt og videregiver ingen af dine oplysninger til tredjeparter, medmindre vi har samtykke på dette.

  I forhold til GDPR-reglerne har du altid mulighed for at kontakte os på info@sandhojgaard-traepleje.dk, hvor du har mulighed for at få at vide hvilke oplysninger vi besidder om dig.

  Du har til enhver tid, mulighed for at bede os slette eventuelle data omkring dig, som vi måtte ligge inde med i vores systemer. Dette er selvfølgelig i overensstemmelse med de opdaterede GDPR-regler EU har reguleret.

  Facebook
  Hurtigt og virkelig professionel fældning intet ødelagt og alt fjernet,kan kun anbefales 😄😄🤗🤗
  Havde akut brug for hjælp og selvfølgelig kunne I klare det 🙂 Det bliver ikke første, sidste og eneste gang at jeg tilkalder Jer 👍
  Med omhu og præcision klarede de opgaven super tilfredsstillende! Kan varmt anbefale dem 👌👌
  Anmeld Håndværker
  Klippet hæk og ordnet et større areal i haven, hvor der er ryddet for stubbe og planet ud.
  Har fået beskåret træer og lavet flis De er meget imødekommende og flinke unge mennesker og vil bruge dem fremover.
  Det er anden gang vi bruger dem, kom til den aftalte tid, og fældede 4 træer i vores have på ingen tid. Super professionelt, vil til enhver tid anbefale dem.
  3 byggetilbud
  Har fået udført træfældning af firmaet Wicksit. De er yderst professionelle og dygtige og overholder aftaler og hurtigt tilbagemelding . De havde ryddet fint op efter dem så man nærmest ikke kunne se det havde været fældet et 15 meter højt træ.
  Stor ros og anbefalinger herfra.
  Vi er SUPER godt tilfreds med alt fra Wicksit – kan 100% give min anbefaling.
  Susanne Gram-Hanssen
  Meget kompetente og billigere ifht til de andre tilbud. I løbet af 3 t havde de fældet træet og fliset grenene.

  Sandhøjgaard Træpleje

  Hos Sandhøjgaard Træpleje sætter vi ære i vores arbejde, og kan med stolthed præsentere dig for det bedste resultat - hver gang!